REUNIÓ DEL PROJECTE COMENIUS A LITUÀNIA

 A l’aeroport de Vilnius va començar la nostra estada de 5 dies i la nostra petita aventura. Des d'allí ens vàrem dirigir cap al nostre destí, Utena, on ens esperaven les famílies que ens havien d’acollir. Després del primer dia, un llarg dia de feina i activitats, el que trobàvem més a faltar era un llit on descansar i, per sort, finalment el vàrem trobar. L'endemà, amb les forces novament carregades, vàrem anar a la biblioteca pública d'Utena on amb molt d'entusiasme vàrem sentir al grup musical de l'institut local que ens va dedicar diverses cançons.
Durant els 5 dies d’estada a Utena vàrem poder conèixer a l’alcalde d’Utena, visitar l’ajuntament i també la bonica capital de Lituània, Vilnius. Al llarg de la nostra estada al país vàrem poder tenir l’experiència de conviure amb persones que tenen diferents estils de vida, altres llengües i altres costums. També vàrem conèixer noies d’altres països que participaven al projecte, eren d’Itàlia i de la República Txeca.
L’últim dia, després d’un trist comiat amb totes les persones que ens havien acollit i d’un llarg viatge, finalment, vàrem arribar a les nostres terres, ara amb les jaquetes d’hivern a la mà per la calor que feia a Lleida. Tant el professorat que ens van acompanyar com nosaltres, ens emportem un molt bon record de Lituània!